Utenrikspolitikken vår er i beste fall bare delvis fungerende. Terrorister anser Norge som en frihavn, siden Mullah Krekar kan operere fritt i Norge.

Det virker som om SV styrer både forsvar og utenrikspolitikken for tiden. Landet flommes av ulovlige asylsøkere. Flere av dem som kommer hit under dekke av å være asylsøkere, er regelrett Islamister som har som eneste oppgave å danne nettverk, for å utbrede kanskje den største trusselen mot Norge siden krigens dager; Fundamentalistisk Islam.

Hva sier denne mannen om hva han ønsker skal skje, med alle som kritiserer Islam? Stort sett alle som er for demokratiet i Norge, er egentlig en kritiker av Islam, siden Islam er det motsatte av demokrati. Mullah Krekar hater vårt demokrati. Likevel gir sosialistene i Norge han en statsbetalt leilighet på Grønland i Oslo, med alle rettigheter. Se hva Krekar mener om hva som skal skje med de som kritiserer Islam, i videoen nederst her i denne artikkelen.

Anbefaler alle å se den nye videoen om Mullah Krekar. Den er faktisk mer skremmende, en det som kommer frem i media her hjemme!

Se den meget skremmende videoen her

Arctic Free Speech – Makta midt i mot!