Jens Stoltenberg var så fin og god før valget, jeg var en av de som stemte på hans evne til ærlighet!!

Men hva har hendt siden den gang? Jo først måtte de ha en privatbil for det var så mye som måtte gjøres hjemmefra (han har ministerbil fra før). Dette var sansynligvis konebil! Han snakker ikke lengre om vann i bassenger på skolene. Han godtar at småskoleelever må reise flere timer, for at han skal få legge ned mest mulig grendeskoler. “Er dette sosialpolitikk”. Nei, nu kommer det fram hvem han er, en vanlig blåruss fra Osloområdet. Han har ikke tanke på bygdenorge.

Etter hans møte i København om global oppvarming, så så vi at han ikke engang tror på det, ellers så har han blitt total Konge i egne øyne. En statsminister i en av de minste land i Europa, kommer med eget fly til en konferanse om forurensning. Når han blir konfrontert med at det samtidig går 17 fly fra Oslo til København som han burde ta, så svarer han (utrulig nok) at de andre statsledere gjør det samme, med andre ord så sier han, vi skiter i forurensningen bare dere vanlige holder dere innenfor grensene. Om den Italienske presidenten gjør noe dumt, så må med andre ord vår statsminister gjøre det samme?.

Mannen Har etter valget blitt helt syk, han er ikke sosialist etter sin måte å ta folket på etter valget.. Han tror han kan stå over oss andre, bare med å riste på hodet når han snakker. Skulle ønske jeg kunne få møte han i en debatt i TV, selv om jeg ikke er noe annet en en vanlig mann med sterke meninger.

Med hilsen Bjørn Gunnar Johnsen

Medlem av Origo sonen “Mitt Nord-Norge” (Arctic Free Speech)