Den nå avdøde finske forfatteren, foredragsholderen og tidligere vikarierende Helseminister i Finland, doktor Rauni Leena Luukanen Kilde, lyktes å utgi sin nyeste bok «Bright light on black shadows», bare dager etter hennes tragiske og svært omdiskuterte død den 8 april 2015. Rauni Leena var en enorm ressurs innen paranormale fenomener, UFO-logi, kontakt med «den andre siden», og ikke minst i hennes siste bok, inngående kunnskap om «Deep State» – det hemmelige maktspillet i statens indre kulisser, dominert av amerikanske Pentagon hauker, grådige internasjonale bankierer, etterretningsorganer og andre lyssky aktiviteter, som undergraver demokratiet og den frie presse.

Rauni Leena Luukanen Kilde som bodde store deler av sine siste leveår i Son i Akershus, var som forfatter og internasjonal foredragsholder kjent for sine bestselgere innen «kontakt med den andre siden» av sjeleverdenen. Hennes internasjonale bestselger «Det finnes ingen død», åpnet øynene for mange mennesker om hva som heldigvis venter oss på den andre siden etter døden. Rauni Leena skrev en rekke bøker i denne sjangeren, som eksempelvis «sendebud fra stjernene». Rauni Leena var særdeles opptatt av den skjulte og fryktelige teknologiske utviklingen i «Silent Weapons» våpen-teknologien, som tillater etterretninger og andre skjulte maktsystemer å benytte usynlige våpen for tankekontroll (Mind Control) mot dissidenter og andre sannhetsøkere, for å terrorisere og trakassere disse ekte samfunns-journalistene.

Mind Control er et CIA/NSA/Pentagon våpenprosjekt, som går under begrepet MK Ultra, et nazi-eksperiment utviklet under og etter 2 verdenskrig, basert på traumebasert og frekvensbasert hjernestimulans, utført av tekniske apparater plassert i eller rundt et offer, men formål å totalt overta og styre et menneskes tanker og følelser. Implantater i mennesker via en skjult mikrochip (mikrodatamaskin) mindre enn et riskorn i størrelse, plasset inn i kroppen til et offer, er nok for å ta over dette mennesket. Eksternt strålevåpen via satelitt eller apparat plasser utenfor hjemmet, er nok til å kunne enten drepe eller torturere et intetanende offer.

Rauni ble til slutt et offer selv for «Deep State» organisasjonene CIA, NSA og norske PST/Stay Behind. Hun fortalte til oss, (undertegnede og Elin Tønjum som var Rauni sin mangeårige veninde) at «Deep State» organisasjoner forsøkte å drepe henne med strålevåpen, enten via satelitt eller enheter plassert utenfor boligen hennes. Dette mest sannsynlig siden hun forsøkte å gi ut den siste boken hennes «Bright light on black shadows», som nettopp skulle sette et skarpt lys på «Deep State» organisasjonene sine hemmelige våpenprogram, rettet mot vanlige borgere i hele verden.

I dette intervjuet under her, snakker hun om akkurat dette med Mind Control

I Rauni Leena Luukanen Kilde sin siste og endelige bok, «Bright light on black shadows» går hun svært detaljert inn på disse fryktelige våpenteknologiene, organisasjonene bak, og hvordan verden vil se ut om verdens befolkning ikke våkner opp og reiser seg kollektivt mot denne mørke kraften. Boken kan bestilles her ved å sende en e-post til meg på pervidarjohansen@msn.com og boken koster 300 kroner pluss frakt.

Det finnes også en Facebook gruppe som heter «The legacy of Rauni Leena Luukanen Kilde» som alle kan melde seg inn i, for mer informasjon om Rauni Leena sitt forfatterskap og mange bøker, ikke minst hennes siste og endelige bok og mesterverk som omtales her. FB gruppen finnes her på denne linken:

The legacy of dr. Rauni Leena Luukanen Kilde

Elin Tønjum som var Rauni Leena sin mangeårige veninde og som jobbet sammen med Rauni for å få ut informasjon om disse hemmelige og svært samfunnsfiendtlige teknologiene og organisasjonene, har skrevet en minnetale til Rauni Leena, som kan leses her:

Dr. Rauni Leena Luukanen Kilde til minne

Ta kontakt for mer info på e-post om det er interesse for boken. Jeg sender bok umiddelbart i posten. Kjøper man 2 eksemplarer av boken, totalt 600 kroner, så er det samme frakt innad i Norge.

Hilsen Per-Vidar Nikolaisønn

E-post: pervidarjohansen@msn.com

Webredaktør, Grunnlovsaktivist og reseacher innen skjult makt og anti-globalisme.

Makta midt i mot!