Facebook har blitt livsfarlig, siden Facebook er en våpenplattform og VI er fienden.

Har du stusset på hvor ofte du får reklame opp i Facebook på ting du bare har tenkt på, men aldri Googlet eller skrevet om på nett? Facebook leser/skanner din hjerne og tanker og tilpasser reklamen for deg. Med andre ord Facebook og Google er i ferd med å ta over deg som menneske totalt, og gjøre deg til en menneskelig robot.

Facebook, Google, NSA, CIA, FBI er et «kluster» som er tett sammenvevd siden de alle er kontrollert av Pentagon og¨de kriminelle haukene bak Pentagon, som har som høyeste mål å holde på makten koste hva de vil. Våpensystemet Facebook er en strategisk del av Pentagon haukene sin defacto krigserklæring mot menneskeheten (oss), deklarert i deres krigs-manifest «Silent weapons for quiet wars» (den stille krigen ført med skjulte våpensystemer). Anbefaler å søke opp dette Pentagon dokumentet, hvor de erklærer krig mot oss alle privatpersoner. Sjekk video-linken til Internet-analytikeren og foredragsholderen Scott Read, hvor hun dokumenterer krigserklæringen fra Pentagon mot oss her: https://www.youtube.com/watch?v=ayFCPtm__E8

Pentagon-haukene utgjøres av de 13 illuminati familiene, hvor Bush familien, Rotschild og Rockefeller familiene er de sentrale familiene. Felles for disse 13 familiene er at de eier mesteparten av bankene, media-husene og de største bedrifts konsernene. De har kjøpt omtrent alt av politikere som finnes som utøver makt. De kontrollerer alle etterretninger, politiorganisasjoner og andre viktige politiske organer.

De kontrollerer så mye og er så farlige med sin teknologi for å kontrollere vår hjerne og sinn. at jeg vil ikke lengre være med på dette. Jeg vil ikke bidra lengre til å bidra med min tid, energi og kunnskaper i denne mafiakabalens spilleplass

Jeg skal ikke legge skjul på at Facebook har vært både positivt og morsomt å holde på med, og det er vel derfor det er så mange av oss her inne. Men når alt kommer tli alt, så har dette våpensystemet vært designet slik fra starten av, fra Pentagon, at man skulle finne det formålstjenlig å være her inne. Uten denne «bonusen», så ville ikke Pentagon fått nok «enheter» til å forske ut sin våpenteknologi for sosial psykisk krigføring.