Støtt mitt journalistiske arbeid med en donasjon. Å jobbe som freelancejournalist med spesialområde offentlig korrupsjon, betyr å leve på minimalt budsjett. Å drive reseach mange timer daglig, innenfor mine artikler, betyr at man ikke kan jobbe med annet lønnet arbeid. Jeg ville verdsette din hjelp enormt, om du vil donere et lite eller større beløp, for å støtte mitt journalistiske arbeid.

Klikk på linken her for å donere (anonyme donasjoner mulig): https://www.givesendgo.com/ArcticFreeSpeech

Doner gjerne direkte til min bankkonto 9710.10.29402

» Når det å avsløre en kriminell handling, blir sett på som en kriminell handling, da vet man at man blir styrt av kriminelle «

: – Per-vidar – Johansen (Nikolaisønn)

Jeg har som for freelancejournalist fått oppleve hvordan korrupte myndighetspersoner, bruker statsapparatet til å terrorisere og trakkasere meg, for mine avslørende artikler om offentlig korrupsjon. Jeg har blitt forsøkt drept 3 ganger de siste 10 år, ved forgiftning på en uteplass i Tromsø, via forgiftet sjokolade i posten eller via korrupte uinformerte tjenestepersonell (skarpskyttere).

Av de viktigste avsløringer jeg har kommet med, har jeg skrevet i samarbeid med dyktige sannhetsøkere og varslere, som har våget sin stilling og liv på å avsløre korrupte politikere og embedsfolk i staten Norge. Noen artikler har jeg skrevet alene. Artikkelen om hvordan Gro Harlem Brundtland, Jonas Gahr Støre, Morten Vetland med flere lurte Norge inn i EU i 1994, på Korfu på Kreta under EØS forhandligene der, er nå lest av 140.000 nordmenn. Andre artiker om Jens Stoltenberg som overhodet ikke var gyldig statsminister i Norge, da han jukset med sin embedsed, i den såkalte dommerforsikringskandalen, er en artikkel jeg vektlegger. Der var jeg var sentral i å avsløre, sammen med juristen Hermann Berge, om korrupte dommeres manglede embedseder og dommerforsikringer.

Når jeg har gravd i det korrupte systemet av skjult makt, har jeg kommet over det politiske paramilitære nettverket i Norge, som ble erklært ulovlig og definert som en terroristgruppe i Norge, av Stortingets Kontroll og Konstitusjonskomite i 2003, under Jørgen Kosmo (AP) sitt gode lederskap. Likevel har dette terroristnettverket klart å holde seg i livet, grunnet korrupte AP folk klarte å drive terrorgruppen videre i skyggene av Oslopolitiets jakt på disse «operatørene», som disse kaller seg selv.

Det politiske paramilitære nettverket i Norge, som styrer fra skyggene, har forsøkt å ødelegge meg gang på gang. De har ødelagt forhold jeg har hatt, stjålet sensetiv data via ulovlig datahacking i mine PC’er og mobiler, brutt seg inn i boligen min, leid inn nazibølle-nettverk i nabolaget (CBA – Community Based Agents) til å overvåke og trakkassere meg.

En av «teknikkene» korrupt tjenestepersonell i staten bruker mot journalister og andre sannhetsøkere, er å bruke psykiatrien som et våpen, for å knekke eller til og med drepe slike som meg, ved å fabrikere falske helseopplysninger for å få noen tvangsinnlagt på mentalsykehus. Jeg kan garantere dere at jeg er 100 prosent frisk og har aldri hatt bedre mental helse en jeg har nå, og er til og med i god fysisk form.

Tusen takk for all hjelp å støtte. Husk at jeg jobber for deg og din families fremtid, med å bevare rettstaten.

Her er mine 10 beste artikler: https://arcticfreespeech.wordpress.com/2013/11/14/nord-norge-bloggens-topp-10-artikler/

Hilsen Per-vidar Johansen (Nikolaisønn)

Freelancejounalist

Send meg gjerne en email på per.vidar@arcticfreespeech.com

For Arctic Free Speech – Makta midt i mot!

https://www.givesendgo.com/ArcticFreeSpeech

Bli en WordPress blogger du også https://wordpress.com/refer-a-friend/Q9qxvYnSNX2PjRvJZAvM/