Jeg har satt meg inn i denne nye forsvarsavtalen mellom Norge og US Washington DC, som nevnes som «Omforente områder» i norsk terminologi og som DCA – Defence Coorporation Agreement avtale hos zionistene i Washington DC. Stortinget blir nå forelagt denne avtalen for avstemming, og jeg er meget forbannet over hva innholdet er i denne avtalen er, da de politiske Zionistene i NWO – New World Order kabalen i Washington DC, får juridiksjon til å utøve makt over basene våre, men Norge kan på visse vilkår «ta tilbake» makten/juridiksjonen over basene om de ønsker dette, hvilket ikke kommer til å skje. Med andre ord, Nazi-zionistene i NWO og deres puppet Biden-administrasjon i Washington DC, kan fylle opp alle de store millitærbasene i Norge med kriminelle migranter som kom over Mexico grensen nå, gi dem våpen og sitt US statsborgerskap, sende dem til Indre Troms eller Sør-Norge og Østlandet. Der kan de begå alle typer kriminalitet av verste slag mot vår egen befolkning, uten at Norge i realiteteten kan gripe inn, da Washington DC administrasjonen skal definere hva som er kriminellt oppførsel eller ikke, fra de som oppholder seg på disse basene i Norge. Deretter kan Norge eventuelt gripe inn. Glenn Diesen, den kjente forsvarsanalytikeren skriver det helt enkelt slik i sin tweet på X:

USAs ambassadør Marc Bennett Nathanson og forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) signerte i dag SDCA avtalen. Foto: Asgeir Spange Brekke, Forsvarsdepartementet

Hvem er så zionistene? De er en ultraortodoks gruppe av bankierer, prester, advokater, politikere, millitære og mediafolk, som tilsammen utgjør en dommedags-sekt som har satt seg fore å ta over verden, koste hva det koste vil, via infiltrasjon av nasjonalstatene og via sine gigantbanker kjøpe opp alle viktige institusjoner, globale våpenprodusenter, media, medisin og teknologiforetak. De bruker pengene til å kjøpe seg politikere, dommere og alt annet som kan være av interesse for sin sak, som er verdensherredømmet. Zionistene okkuperer mikronasjonen Washington DC One Square Mile, som er en bitte liten del av Washington DC i USA. «One square mile» utgjør Capitol Hill kongressbygningen, Lincoln monumentet og de aller nærmeste monomentære bygg, rundt dette lille området inne i Washington DC (District of Columbia), og representerer kun Zionistene sitt NWO – New World Order regime, som på verdensbasis utgjøres av trippel-statene Washington DC, Vatikanet inne i Roma by og City of London (finanskvartalet inne i London, tidligere kjent som «det jødiske kvarter»). Alle 3 mikrostatene er kontrollert og eid av Zionistene og benevnes som US – United States, men de er ikke United States of America, de er United States of Zion, disse 3 allierte mikrostatene. I tillegg er nå Geneve og Davos i Sveits, Zurich og Jerusalem innlemmet som allierte (US Zion) bystater. Geneve huser alle zionistene sine «diplomatiske organisasjoner» og alle de største NGO – Non Goverment Organisations, slik som WHO – Verdens Helse Organisasjon, WEF – World Economic Forum og Røde Kors. Alle 3 er organisasjoner som nevnes som ikke statlige, men underlagt FN startet av zionistfamilien Rockefeller, men alle 3 er organisasjoner som utøver ekstrem kriminell makt over individet på verdensbasis.

Den zionistiske dødskulten utgjøres også av gamle nazister fra det tredje riket under Hitler. Hitler var i Rothchild familiens blodslinjer (kjernen innen zionismen) og en rekke av Hitlers nærmeste menn var zionister. Adolf Eicmann som var Hitlers ansvarlige for «jødespørsmålet» var en av de aller største tilhengere av zionismen, utrolig nok. Derfor fikk nazistene ihop «The transfer agreement» som skulle flytte jødiske befolkningen i det tyske riket, ut av Europa og ned til Palestina. Og derifra vet vi hva som har skjedd med Zionistenes verktøy, den khazarjødiske befolkningen i Israel, og dets bombing av Palestina sine barn i Gaza og Vestbredden samt zionistenes andre kriger over hele midtøsten med Israel som base. Adolf Eichmann som var hjernen bak dette i det det tredje riket til nazistene, ble benådet av Israels første statsminister David Ben Gurion, i rettsaken mot Eichmann for hans påståtte «jødeforfølgelse» i naziriket. Så alt du har lært om historien til zionistene og nazistene er helt feil, de er en del av samme verdenskonspirasjon, helt tilbake til zionismens opprinnelse under «The elders of zion» i gammel tid. Forfatteren Christoffer Jon Bjerknes (opprinnelig fra Norge) fra hans Youtubekanal «CJBBooks» har gått dypt inn i zionismens opprinnelse og dominante stilling på verdensbasis, som de har tilranet seg via infiltrasjon, krig, mediadominans, kjøp av politikere, dommere og embedsmenn. En kort video om nazistene/zionistenes samarbeid under 2 verdenskrig forklarer det hele:

Røde Kors er zionistene sin fordekte frontorganisasjonen for Malteserordenen på øya Malta i Middelhavet, og driver sammen med zionistenes Jesuittorden (Pavens millitære generalstab) i Vatikanet, stort sett hele helseindustrien (Big Pharma) som ikke har menneskers helse som prioritet, snarerer tvert imot det er kun profitt og ødeleggelse som står i hovedsetet. Big Pharma er et våpensystem mot verdens befolkning. Malteserordenen drev opprinnelig sykehusene for Tempelriddernes sine 4 felttog mot Midt-østen, så de har god trening i å drive «Big Pharma». Malteserordenen får sine millitære oppdrag fra Jesuittordenen (generalstaben til Paven) og kriger via deres organisasjoner slik som NATO, CIA, Pentagon, MI6 og Mossad, som de styrer alle sammen. Denne ordenen har til daglig regjeringsansvaret for Vatikanstaten (stormesteren i Malteserordenen er President i Vatikanstaten), og bestemmer derfor over 1 milliard katolikker på verdensbasis, og styrer hele de falske lovparadigment til Vatikanet, hvor Vatikanet har tilrøvets seg posisjonen som Dommer (leder av hovedforhandling) i alle Tingretter, Lagretter og Høyesteretter på verdensbasis. Dette har de gjort gjennom å opprette et eget lovverk som kalles Maritim Lovgivning, infiltrere nasjonalstatene og ta dem over fra innsiden, og rett og slett bare hevde suverenitet gjennom deres eget lovverk i alle domsaler i Norge. Under maritim lov så sees ikke enkeltindivider på som levende menn og kvinner med menneskelige rettigheter i en rettsal, men som skipsgods underlagt skipslover/Maritim Lovgivning. Defor kan du aldri vinne frem i en norsk rettsal ved å indentifisere deg med skipslast-nummeret som de mener er fødselsnummeret ditt, uten at du hevder deg selv som en levende mann/kvinne som stiller opp i vitneboksen (ikke i tiltaleboksen) i rettsalen og vitner om forsøk på slaveri (tyveri av din juridiske person og forsøk å slavebinde en levende mann/kvinne) utført av Vatikanets svarte skipsprest som sitter i dommerstolen og aktor som er «kaptein» (på skuta) i rettsalen. Røde Kors/Malteserordenen som styrer «Det medisinsk Industrielle Kompleks» med de 60-70 største medisinforetakene med zionist Rockefeller familien sin olje puttet inn i alle «medisiner», står bak Covid 19 biovåpenet sammen med WEF og WHO. Sentrale Maltariddere i Norge, er Jonas Gahr Støre, Thorvald Stoltenberg og Roberth Mood. De 2 sistnevnte ledet og leder Stay Behind hæren til Zionistene, som styrer Norge fra skyggene (alle fra zionist-Arbeiderpartiet) og dreper og ødelegger nordmenn uten skrupler, via deres innførte heroin distribuert via deres egne Hells Angels og Bandidos motorsykkelklubber, eller via summariske henrettelser av journalister og varslere for øvrig. Les gjerne min artikkel om hvordan zionistene med Paven og Vatikanet har tatt over vår nasjonalstat og kristne kulturarv og hvordan vi tar tilbake vår nasjon her:

Zionisten Claus Schwab som leder WEF – World Economic Forum i Davos til venstre og hans far som var nazi-topp under Hitler.

WEF – World Economic Forum er zionistenes «fagorganisasjon/kabbala» for alle deres globalistforetak på verdensbasis, slik som de store bankene, de store foretakene innen medisin, teknologi, våpen, næringsmidler, media og så videre, som de har kjøpt opp via zionistenes falske pengesystem med å bare trykke penger opp av lufta via FED – Federal Reserve i USA, World Bank, European Centralbank og BIS Bank of International Settlement i Basel i Sveits. WEF ledes til daglig av nazisten Claus Schwab og WEF sitt siste og farligste grep, er å innføre vaksinen Covid-19 som er et patentert biovåpen mot verdens befolkning, gjennom deres egne medisin «Big Pharma» kontrollerte foretak som Phizer, Moderna og Johnson & Johnson, for i verste nazi-eugenist (raseforsøk) operasjon, forsøke å redusere verdens befolkning (massemord) via Covid-19 sprøyta. Det meste ledet av de ekstremt ondskapsfulle super-zionistene Bill Gates og Antonio Fauchi i USA. Flere norske zionister er aktivt medlem av WEF, slik som Kronprins Håkon Magnus og flere stortingsrepresentanter. Dette er forrædere i høyeste grad, da Claus Scwab, deres leder, har ofentlig innrømmet at de driver infiltrasjon og spionasje mot alle lands regjeringer, for å ta dem over fra innsiden og utføre zionist-terroristenes sinnsyke plan, om masseslakt av verdens befolkning.

WHO – Verdens Helse Organisasjon er viktig for zionistens plan om total verdenskontroll, gjennom å få all makt over menneskers kropp og helse. Vaksine-programmene brukes aktivt for å skade og drepe mennesker og gjøre oss til livslange klienter, for deres meddisinkartellmafia som lanserte Covid-19 biovåpenet i 2020, på verdens befolkning. Gro Harlem Brundtland fra Arbeidepartiet, har vært sentral i å utvikle zionistenes WHO (som direktør) for å komme dit de er i dag, med deres meget kriminelle organisasjon som de faktisk er. Les gjerne min artikkel her på ArcticFreeSpeech om «WHO som zionistenes beste redskap for ødeleggelse av folkehelsen»

Washington DC, utenfor «the one square mile» er hovedstaden for USA, med de 52 statene som utgjør «United States OF America» og med sin konstitusjon av 1776. Denne organiseringen skyldes at USA gikk konkurs etter borgerkrigen rundt 1870 når nordstatene vant krigen mot zionistene sine sørstater, og zionstene sine bankierer (Rotschild familien) finansierte i hovedsak sørstatene (utenom Texas) i krigen, da de hadde sine slaveplantasjer med bomull og andre råvarer, som generert enorme inntekter for zionistbankierene i New York og i City of London. Når Lincoln og nordstatene (finansiert av den russiske Tsaren) vant krigen, så drepte Zionistene Lincoln i et attentat og krevde at USA gjorde opp sin gjeld til zionist Rothshild familien, som førte til at USA gav fra seg kontrollen over den indre kjernen av Washington DC, og zionistene krevde at dette lille området skulle skilles ut som egen nasjonalstat og ha egen Grunnlov «Constitution FOR America» og operere fritt på verdensbasis som stat, og slik ble det.

Den moderne zionismen ble startet av jøden Theodor Hertzl i 1897-98 på Jewish World Congress, men zionismen går mye lengre tilbake i tid som politisk ideologi. «The Elders of Zion» er opprinnelsen til den zionismen vi ser i dag, men «The Elders» er fortsatt inntakt i form av deres hovedkomitee «The Committe of 300», som er de 300 øverste monarkene i verden, de rikeste zionist-oligarkene og det svarte presteskapet. Angrepsplanen mot verdens befolkning, er nøye beskrevet i deres planverk som er protokollene, «The protocols of the learned elders of zion». Zionistene hevder selvsagt at dette er et falsum, men ser man på hva som skjer i verden, så følges protokollene 100 % av zionistene.

US Zion står bak alle de store revolusjonene på verdensbasis. Den franske revolusjonen ble styrt av zionistenes Jesuittorden under Vatikanet. Napoleon den store, var klar over Jesuittenes revolusjon, og han utnyttet dem for å komme til makten i Frankrike etter revolusjonen og når han ble kronet til keiser i det 5 romerriket, så tok han tak i keiserkronen og plasserte den selv på sitt hode, og nektet den tilstedeværende Paven å sette kronen hans på sitt hode. Mye av de politiske frihetene som vi har i Europa og USA i dag, skyldes Napoleon den store, sitt gedigne arbeid med «Code Napoleon», lovverket hans som beskyttet den lille mann og gav han/hun rettigheter, som Paven aldri opprinnelig tenkte å gi til den ordinære mennesket. Den russiske revolusjonen i 1917 ble utført som hevn fra zionistene mot den kristne Tsaren, for at Tsarfamilien finansierte nordstatene i USA under borgerkrigen, og for å ta kontroll på det hvite ortodokskristne kontinentet Russland. Deretter drepte zionistenes Lenin og Stalin, over 60 millioner hvite kristne russere. Den amerikanske revolusjonen (borgerkrigen) på 1870 tallet var som nevnt også styrt og finansiert av zionistene i Rothshildfamilien, på sør-statene sin side. Mao sin kommunistiske revolusjon i Kina var styrt av zioinistene som stod bak han. Mao drepte fra 1958-62 omtrent 45 millioner kinesere, mange av dem var kristne og de utgjorde det intellektuelle Kina, før Mao ble satt inn som zionistenes puppet der. I dag styres ikke Kina av kommunistpartiet, som man tror, men det styres av «The chinese elders» som er zionistene i Kina, som har grepet på kommunistpartiet og dragefamilienes indre regime. 1 og 2 verdenskrig er ektreme eksempler på zionistenes infiltrasjon og deretter krigserklæringer mot og mellom våre hvite kristne germanske brødre. Tyskland mot Russland, er et forferdelig eksempel under 2 verdenskrig, hvor hvite brødre i vest og øst, slaktet hverandre uten å være klar over at zionistene stod bak og trakk i trådene. Churchill som hylles som en helt var zionist og massemyrdet hvite germanske menn og kvinner under og spesielt etter 2 verdenskrig, med å «tømme bombelagrene» etter 2 verdenskrig på tyske Dredsen og flere millioner tyske krigsfanger ble sultet til døde, ETTER at 2 verdenskrig var over i fangeleirene i Nederland. «Historien er et sett med løgner som man har blitt enige om» sa Napoleon den store. Mye rett sagt, av en stor politisk tenker og Keiser av det 5 romerriket fra 1804-1814. Boken «Napoleon the great» av forfatteren Andrew Roberts er anbefalt lesning og kan kjøpes her: https://www.awesomebooks.com/book/9780141032016/napoleon-the-great

Det norske AP-regimet har vært US of Zion sin «lydige hund» de siste 60 årene, og Arbeiderpartiet har jobbet for US Zion helt tilbake til 1912, med å infiltrere og ødelegge Norge og legge Norge under US Zion sitt NWO – New World Order fascist regime. Norge (Arbeiderpartiet) har vært med å delta i alle krigene som US Zion utfører på verdensbasis, som Libyakrigen, Afghanistankrigen, Syria og Balkankrigen mot Serbia, som eksempel. Gazakrigen styres direkte av Zionistene og Ukrainakrigen utkjempes mellom fraksjoner av zionistene på begge sider, over kontroll av det europeiske kornkammeret kallet for Ukraina. Norge var også med i Vietnamkrigen til US Zion, for å ta kontroll over opiumproduksjonen i «Det gyldne triangel» i Vietnam, Kambodsja og Laos. Afghanistankrigen dreide seg også om kontroll over opiumproduksjonen og ikke det påståtte krigen mot terroristen Osama Bin Laden, som var Zionistene sin egen agent under 9/11 terroren i New York, og som dannet grunnlaget for US Zion sin angrepskrig mot Afghanistan, Irak, Libya, Syria, Jemen i den såkalte «War on terror» som har som mål å opprette et stor-Israel «Eretz Israel» i hele midtøsten, fra Nilen i Egypt i vest, til Eufrat elven i Irak i øst og grensen til Tyrkia i nord. Og de aller fleste muslimer i området skal drepes eller «eskorteres» inn i Europa og Norden, via zionistenes mange menneskesmuglerorganisasjoner innenfor IAO – International Asylum Organisation og eksempelvis NRC – Norwegian Refugee Counsil, hvor de som zionist-mafiaorganisasjoner jobber beinhardt med organisert kriminalitet på på USA sin sørlige grense mot Mexico og i Europa, for å smugle inn kriminelle migranter inn i USA, for å ødelegge det hvite kristne USA (de 52 statene) innenfra. Den hvite mann og kvinne (religiøs eller ikke spiller ingen rolle), er zionistenes farligst fiende, og zionistene driver sitt vanvittige kriminelle spill, for å ødelegge den vestlige hvite sivilisasjonen, inklusiv Norge.

U.S. Soldiers assigned to Charlie Company, 173rd Infantry Battalion, Task Force Warclub, 256th Infantry Brigade Combat Team,

NATO – North Atlantic Treaty Organisation, som Norge deltar i, ble underskrevet for US Zion av en deres senatorer i kongressbygning på Capitol Hill, sammen med Norge og en rekke andre nasjonalstater i 1949. USA er derfor ikke en del av NATO, da USA utenfor Capitol Hill aldri har signert denne avtalen, men Norge er medlem av denne organisasjonen og kriger for dem når det norske regimet blir forespurt. Spesielt lydige er zionistene Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre. Norske soldater og offiserer blir lurt trill rundt, i krig etter krig, for å delta og ofre sine liv for US Zion og dets korupte kriminelle hensikter og mål. Zionistene utgjøres også av gamle nazister fra det tyske naziregimet, som ble fraktet til USA etter 2 verdenskrig under «Operation paperclip» og disse nazistene har vært sentral i å bygge opp US Zion etter 2 verdenskrig. Flere av dem ble satt inn som NATO sjefer, EU sjefer og så videre etter 2 verdenskrig når disse organisasjonene ble opprettet. Og nå har US Zion skrevet under med Norge om en total avståelse av alle norske millitærbaser, over fra Norge og til US Zion, via denne DCA – Defence Coorporation Agreement, slik at vi har nå mistet alle våre baser og dermed vår suverenitet totalt. Norge er derfor under okkupasjon av US Zion, med sin bitte lille gruppe zionister i Norge, som utgjøres av under 100 individer, alle betalt av skattebetalerne i Norge, og det er de øverste posisjoner innenfor religion, politikk, media, rettsapparat , ambassadenettverk og etterretning. Med andre ord, et totalt gjennomkorrumpert og forræderisk statsapparat på toppen i Norge.

Jens Stoltenberg, kanskje en av de farligste zionistene, som på oppdrag fra US Zion begynte arbeidet med infiltrasjon og ødeleggelse av det norske Forsvaret, på begynnelsen av 90 tallet. Han har aldri signert sin embedsed som norsk statsminister, da dette kommer i konflikt med US Zion sine krav til lojalitet. Alle regjeringsvedtak han har signert er derfor ulovlige, og skal ansees som en «nullitet-ikke eksisterende». Jeg har skrevet en artikkel om dette her på Arctic Free Speech nettsiden min her:

Det som er ekstremt farlig nå i Norge, er at Zionistene har satt seg fore å åpne en ny front i nord, for å forsøke å vinne Ukraina krigen, med å kjøre Norge inn i krigen for fullt via denne US-DCA avtalen med det norske zionregimet, for å forsøke å vinne teritorie mot den konkurrerende russiske zion-fraksjonen. Begrep som «gjøre Norge til et nytt Gaza» er planlagt for lenge siden, av den bitte lille zionistiske gruppen individer i Oslo og de som styrer Washington DC (Capitol Hill). Nordmenn skal ikke få lov å forlate Norge, mens krigen kommer til oss og våre samfunn og liv ødelegges systematisk. Krig er big business for US Zion sitt Millitær Industrielle Kompleks (Lockheed Martin, Raythenon, Boeing med flere) inne i USA, slik er det. Følgende Tweet ble lagt inn av den kjente forsvarsanalytikeren Glenn Diesen, og den er ganske dekkende for den kollektive paralyserte sfære våre offiserer og politikere befinner seg i, totalt paralyserte og ikke i stand til å gjøre sine oppgaver for oss som eier denne nasjonen Norge, har satt dem til å gjøre. Korrupsjonen blandt ca 20-30 zionister i Oslo, som er orientert om disse planene og følger dem opp nå, er total. US Zion «sine» styrker, er de like rundlurte amerikanske offiserer og soldater, som nå plasseres ut i Nord-Norge, Østlandet og Vestlandet på våre baser som vi har mistet, og er snart klare for angrepskrigen i nord, mot den russiske konkurrerende zionistiske fraksjonen. Alt dette kan stoppes om våre millitære offiserer griper inn og står ved sin partiotiske ed de har avlagt til det norske folk, og pågriper disse fåtall zionistene i Oslo, og får dem dømt for landsforræderi under en offentlig millitærdomstol i Oslo. Noe annet er ikke mulig, da Norge kommer til å bli ødelagt i den kommende storkrigen, om ikke zionistene i Oslo stoppes. Arbeiderpartiet og zionistene har tradisjon for å stjele våre militærbaser og bruke dem mot oss selv, i NWO operasjoner, slik som mot den russiske gassledningen i Østersjøen som zionistene sprengte nettopp, med hjelp av marinejegere som opererte ut fra Olavsvern marinebase som Anne-Grethe Strøm Eriksen og Admiral Finseth i AP, stjal fra folket rett framfor øynene våre ved grov forfalskning av offentlige rapporter. Jeg har skrevet en artikkel om dette her:

De fleste Rabbinere (Det babylonske presteskapet) som bruker Talmud, Kabbalah og Zohar som deres politiske lovbøker, tar sine «oppgaver» alvorlig og disse er en drivende maktfaktoren bak terroristen Nethanyau og hans Likhud parti, som er en kjent zioistisk terror-organisasjon (stod bak drapet på svenske Prins Bertil som var FN utsendt forhandler i Palestina). Likhud og Rabbinerne står bak den ulovlige krigen mot Gaza sine barn, og zionistenes store ikon krever barneoffringer, og de har vi sett mange eksempler på i de siste tiårene.

NATO medlemskapet må deretter sies opp, EU det samme da det også styres av zionistene, og er EU zionistene sin «Kalergi plan» opprinnelig fra EU sin grunnlegger super-zionisten Kalergi. Planen sitt endelige mål etter opprettelsen av EU, er å drepe stort sett alle hvite mennesker i EU og Norden. De vakreste av våre hvite tenåringsjenter, skal spares som sex-slaver for zionistene. Etter at EU/EØS og NATO avtalene er sagt opp, så må en ny nord-europeisk forsvarsallianse bygges rekordfort, for å stå imot både det vestlige zionistregimet og det østlige zionistregimet.

BRICS samarbeidet til den østlige zionistfraksjsonen er heller ikke løsningen, løsningen er NABSEA – North Atlantic Baltic Sea Alliance, med alle nord-europeiske, britiske og baltiske land i Østerjøen, inn i en ny germansk-nordisk forsvarsallianse. Stockholm blir en bra og beskyttet hovedstad i den nye NABSEA alliansen. En ny valuta basert på gullstandarden må opprettes, og partisystemet i Parlamentene legges ned, da Parlamentarismen er zionistenes beste plan for å ta over nasjonalforsamlingene til nasjonene. Direktedemokrati må innføres i nasjonalstatene i den nye NABSEA alliansen, det er det eneste riktige løsningen for å ta tilbake våre nasjoner og suverenitet.

Den samme DCA avtalen, er under behandling i alle nordiske land. Det er endatil spesielle fordelaktige avtaler for US NWO Nazi-zionistene i DCA avtalen, hva gjelder toll-behandlinger, hvor Washington DC internt (zion-staten) kan få sine folk gjennom tollen, uten at Norge kan undersøke deres identitet eller hva de bringer med seg inn i Norge. Er Forsvarsjef, Forsvarsminister og Regjeringen i ferd med å utføre et statskupp, til fordel for Zionistene i mikrostatene Washington DC, Vatikanet og City of London? 

Vedlagt her ligger link til DCA avtalen mellom USA og Norge med link til Regjeringens side og link til avtalen i engeskspråklig utgave mellom USA og Sverige, men den er nok den samme som Norge er forespeilet. I den engelskspråklige teksten finnes det et avsnitt langt nede, som sier at NWO US administrasjonen (zionistene), har juridiksjonen først over de norske basene, men Norge kan etter visse vilkår gripe inn, men det vet vi alle at ikke kommer til å skje.

Det er reist meget kritiske røster til avtalen også fra norsk statlig hold, hvor både den norske Generaladvokaten og Riksadvokaten har kritisert avtalen meget hardt, for hva United States (ikke USA) har tilgang til maktmidler mot sivile nordmenn, i vårt eget land på våre egne baser! Les mer om dette i artikkelen til High North News under her. Utrekk av artikkelen sier følgende: ««Det kan altså benyttes makt av ethvert amerikansk styrkemedlem overfor norske sivile for å gjenopprette orden eller beskytte styrken,» skrev generaladvokat Sigrid Redse Johansen i et høringssvar.»

https://www.highnorthnews.com/nb/ny-avtale-vil-gi-usa-tilgang-til-fire-nye-militaere-omrader-i-nord

Denne avtalen skal sendes Stortinget for en høring, og da er det viktig at denne avtalen stoppes umiddelbart, da den bryter med Grunnloven om suvereniteten vår. Alle oppfordres derfor til å spre denne artikkelen og delta på høringen og sende inn tilsvar, om det åpnes opp for digital høring til oss som eier denne nasjonen, og dette må skje ellers er vi som eier denne nasjonen satt helt på sidelinjen og et statskupp har skjedd rett fremfor øynene på oss!

The Protocols of zion dokumentar fra den meget dyktige nederlandske journalisten Janet Ossebard, som laget en hel serie dokumentarer den zionistiske kabalen i seriene «The fall of the Cabal» og «The sequel of the fall of the cabal». Hun ble funnet død under mystiske omstendigheter i Nederland, etter disse seriene hennes ble publisert. En meget bra video fra en researcher på kanalen Texas Outlaw om protokollene kan sees her:

Denne artikkelen er en svært kritisk artikkel rettet mot de politiske zionistene, og ikke mot noen spesiell rase eller legning, så artikkelen er derfor ikke rasistisk eller såkalt anti-semmitistisk på noen måte, da jøder for å bruke det begrepet, lider like mye under zionistene, som andre folkeslag i verden.

https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/enighet-med-usa-om-a-oppetter-flere-omforente-omrader/id3023829

Defense Cooperation Agreement with the United States:

https://www.government.se/government-policy/military-defence/defense-cooperation-agreement-with-the-united-states

Min egen artikkel om hvordan Zionistene har tatt over Vatikanet som institusjon, og ødelagt store deler av Norge som land, kan leses på denne linken:

Vil du støtte min journalistikk med en donasjon, så klikk her (anonyme donasjoner mulig):

Artikkelen er skrevet av Per-vidar Johansen

Freelancejournalist

ArcticFreeSpeech.com – Alternativ Media

Pervidarjohansen(at)gmail.com